Ilmoittautuminen

Kaikki Digimagian valmennusosiot ovat osallistujille ilmaisia ja tapahtuvat verkossa Zoom-alustalla.

1) Digimagia-Introt ja Treenit ovat kaikille avoimia. Ilmoittautuminen syksyn valmennuksiin tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen on avoinna 27.9. asti.

2) Digimagia-hautomoon haetaan erikseen. Osallistujilta odotetaan sitoutumista osallistua tapaamisiin ja kehittää omaa palvelua/tuotettaan. Hautomo on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille. Ilmoittautuminen syksyn 2022 valmennuksiin tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautumista on jatkettu 25.9. asti!

3) Maahanmuuttajataustaisille suunnattuun Digimagia-hautomoon haku tapahtuu avautuu joulukuussa 2022. Kussi toteutetaan keväällä 2023. Osallistujilta odotetaan sitoutumista osallistua tapaamisiin ja kehittää omaa palvelua/tuotettaan. Valmennus tapahtuu suomen kielellä ja edellyttää osallistujilta kykyä osallistua suomenkieliseen valmennukseen. Valmennus tapahtuu sekä verkossa että kontaktiopetuksena kahdessa eri ryhmässä, Helsingissä ja Turussa. Hautomo on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueen toimijoille.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täällä.